3 motocicliști în spital

Trei accidente de motocicleta, trei motocicliști în spital, trei paturi în salon. Vine televiziunea și le ia interviu motocicliștilor.

Primul motociclist. Un picor în ghips.

Reporterul: “Cum s-a întâmplat accidentul, văd că aveți un picior în ghips, nu aveați viteza mare, nu-i așa?”

Motociclistul: “Pai să vedeți… eu.. Suzuki.. 300 km/h… coaja de banana pe carosabil… am derapat puțin, am recăpătat controlul, dar totuși am intrat în sânt… am o mica fisura 3/4 tibia stangă.. trece… nimic grav.”

Al doilea motociclist. O mana și un picor în ghips.

Reporterul: “La dumneavoastră cum s-a întâmplat? Văd că aveți o mana și un picor în ghips!”

Motociclistul: “Eu mergeam liniștit pe strada… 250 km/h…Kawasaki .. când deodata văd un Suzuki că mă depășește. Zic ‘nu se poate, nu e mai tare că mine’ și accelerez după el. Deodata îmi sare pe vizorul caștii o coaja de banana de la Suzuki, mi-a blocat vederea, am frânat… am derapat puțin…am o mica fisura de tibie și peroneu, puțin luxat antebrațul.. nimic grav, trece

Al treilea motociclist. Mumie. Ghipsat din cap în picioare

Reporterul: “Precis dumneavoastră aveați viteza, nu gluma!..Cum s-a întâmplat?”

Motociclistul: “Nuu.. eu…Mobra.. 50 la ora.. Trec pe lângă mine 2 motocicliști în viteza. Eu am crezut că stau pe loc și… m-am dat jos de pe motoreta… M-am rostogolit eu un pic… m-am ridicat în picioare și văd 2 motocicliști în sânt…. Îmi arunc casca, fug să îi ajut și … a dracului coaja de banana… iau o ceafa de asfalt… și traumatism cranio-cerebral cu paralizie temporara.

Foto pixabay.com

Citește și:

Micul Lord vorbește pentru prima oară

Doi studenți lipsesc de la examen

Nebunie la locul de muncă

Your reaction

NICE
SAD
FUNNY
OMG
WTF
WOW

React with gif

Share this post on social media