Bancuri cu Bulă

Bulă are parte de momente fierbinți la un interviu

Bulă are parte de momente fierbinți la un interviu

Bulă vine să se angajeze. Bulă: Intră una în birou, îmi face un o%^l, după care zice: – Gata, am luat postul? Bulă:– Nu știu doamnă, eu tot la interviu am venit.

Învățătoarea verifica tema: – Bulă, compunerea ta…

Învățătoarea verifica tema: - Bulă, compunerea ta...

Învățătoarea verifica tema: - Bula, compunerea ta cu tema "Câinele meu" este similara cu a fratelui tău. Ai copiat de la el? - Nu doamna învățătoare, dar este vorba despre același câine.

Bulă merge în apartamentul unei nimfomane din Bucureşti

Bulă merge în apartamentul unei nimfomane din Bucureşti

Bulă, însoţit de alţi doi derbedei, se află în apartamentul unei nimfomane din Bucureşti, încercând să satisfacă apetitul sexual al gazdei. La un moment dat, soţul doamnei îşi anunţă sosirea, trântind uşa de la parter. În panică, doi dintre amanţi apucă să se îmbrace, strecurându-se unul în baie, altul în... citeste mai mult

– Bulă, cum a fost noaptea nuntii? – Catastrofală, Ștrulă. Catastrofală…

– Bulă, cum a fost noaptea nuntii?  – Catastrofală, Ștrulă. Catastrofală…

– Bulă, cum a fost noaptea nuntii? – Catastrofală, Ștrulă. Catastrofală… – De ce, ai avut ceva probleme? – Dimpotrivă. A fost formidabil! Doar că dimineața, din obișnuință, i-am lăsat 200 de lei pe noptieră. – Aoleu, Bulă! Cred că s-a înfuriat și ți-a făcut un scandal monstru… – Nu-i... citeste mai mult

Angajare la CFR. Bulă:- Mă scuzați pentru întârziere!

Angajare la CFR.  Bulă:- Mă scuzați pentru întârziere!

Majoritatea oamenilor cred ca dinozaurii T-Rex nu pot aplauda pentru ca au bratele scurte. Adevarul este ca nu pot pentru ca au murit toti. -- Interviu de angajare la CFR călători: Bulă: - Mă scuzați pentru întârziere! - Ești angajat!

Bulă:- I-am cumpărat soției un inel cu diamante…de o săptămână nu mai vorbește cu mine

Bulă:- I-am cumpărat soției un inel cu diamante...de o săptămână nu mai vorbește cu mine

După dublarea alocațiilor pentru copii, Borcea va deveni mai bogat decât Tiriac. -- Bulă:- I-am cumpărat soției un inel cu diamante...de o săptămână nu mai vorbește cu mine. Ștrulă:- De ce?!! Bulă:- Așa ne-a fost înțelegerea.  

Bubulina: – Bărbate, ce ai mâncat aseară? Bulă: – Supă rece de cereale fermentate

Bubulina: - Bărbate, ce ai mâncat aseară? Bulă: - Supă rece de cereale fermentate

Masa de seară: Bubulina: - Bărbate, ce ai mâncat aseară? Bulă: - Supa rece de cereale fermentate. Bubulina:- Adică bere!? Bulă:- Da, iubita. 6 porții.  

BULĂ: Multe bănci au probleme și falimentează în aceasta perioada

BULĂ: Multe bănci au probleme și falimentează în aceasta perioada

BULĂ: Multe bănci au probleme și falimentează în aceasta perioada. Acest lucru nu m-a îngrijorat până recent, când am mers la banca și i-am întrebat de un credit, iar bancherul mi-a răspuns: „Foarte bine! Cât poți să ne împrumuți?”

Bulă: Am mers, recent, într-un magazin unde scria că e deschis 24 de ore

Bulă: Am mers, recent, într-un magazin unde scria că e deschis 24 de ore

Bulă: Am mers, recent, într-un magazin unde scria că e deschis 24 de ore. Când am ajuns acolo, proprietarul se pregătea să închidă. Zic: "Hei, aici scrie că e deschis 24 de ore." El: "Da, dar nu consecutive."

– Bulă, te-am rugat să desenezi o vacă și iarbă . Văd doar vaca, unde este iarba?

- Bulă, te-am rugat să desenezi o vacă și iarbă . Văd doar vaca, unde este iarba?

La școală. Profesoara: - Bulă, te-am rugat să desenezi o vacă și iarbă . Văd doar vaca, unde este iarba? Bulă: - A mâncat-o vaca, doamna profesoară!

Bulă se învartea fără rost prin curte.. -Bulicăă.. oare unde s-o fi dus copilu’ ăsta..

Bulă se învartea fără rost prin curte.. -Bulicăă.. oare unde s-o fi dus copilu’ ăsta..

Bulă se învartea fără rost prin curte.. -Bulicăă.. oare unde s-o fi dus copilu’ ăsta.. -Bulicăă.. Bulică apare alergând într-un suflet cu un lighean în mână. -Ce faci, mă, cu ligheanul ăla’? -Tată, i-am făcut baie mâţei. -Şi cum o fost? -I-a plăcut, bate-o’ Doamne. Păcat că a murit la... citeste mai mult

Ștrulă curios: – Bulă, tu cum îți ții banii? În euro sau în dolari?

Ștrulă curios: – Bulă, tu cum îți ții banii? În euro sau în dolari?

Culmea dietei: Tu să ții dietă ca să te placă mai mult iubitul, iar el să te înșele cu una mai grasă decât tine! -- Ștrulă curios: – Bulă, tu cum îți ții banii? În euro sau în dolari? Bulă:– La cât de mulți am, îi țin în minte.

– Domnule, am venit să vă cer mâna fiicei dumneavoastră.

– Domnule, am venit să vă cer mâna fiicei dumneavoastră.

Bulă se adresează tatălui iubitei lui, mare pasionat al obiceiurilor orientale: – Domnule, am venit să vă cer mâna fiicei dumneavoastră. – Bulă, ca să pot să-ți dau un răspuns, trebuie să mă consult cu Marele Dragon. – Nu este nevoie, domnule. Să știți că am vorbit deja cu soția... citeste mai mult

Bulă: -Aș dori o femeie ca Luna!

Bulă: -Aș dori o femeie ca Luna!

Bulă: -Aș dori o femeie ca Luna! Ștrulă: -Așa frumoasă și calmă? Bulă:-Ah, nu!  Să dispară seara și să apară dimineața!

– Bubulino, m-am întors!

– Bubulino, m-am întors!

– Bubulino, m-am întors! – Hă? Bulă, ai plecat să iei țigări în 2019 și n-ai mai dat niciun semn. Și te întorci abia acum, după 5 ani, ca și cum nimic nu s-a întâmplat. – Aoleu, ai dreptate, Bubulino. Am uitat să iau țigări. Revin!

– Bulă, ai probleme de sănătate? – Da, domnule doctor, sunt foarte stresat.

– Bulă, ai probleme de sănătate?  – Da, domnule doctor, sunt foarte stresat.

Bulă merge la doctor pentru un control. Doctorul îl întreabă: – Bulă, ai probleme de sănătate? – Da, domnule doctor, sunt foarte stresat. – De ce? – De fiecare dată când mă cert cu nevasta, ea devine istorică. – Vrei să spui isterică. – Nu, nu. Istorică! Începe să-mi aducă... citeste mai mult

Într-o zi, Bulă se duce la farmacie. – Bună ziua, aveți prezervative în formă de măr?

Într-o zi, Bulă se duce la farmacie.  – Bună ziua, aveți prezervative în formă de măr?

Într-o zi, Bulă se duce la farmacie. – Bună ziua, aveți prezervative în formă de măr? Farmacistul se uită mirat la Bulă: – Prezervative în formă de măr? De ce ți-ar trebui așa ceva? – Ca să pot să o păcălesc pe mama că mănânc sănătos!

Bulă era la școală și profesoara îi întreabă pe elevi ce vor să devină când vor fi mari.

Bulă era la școală și profesoara îi întreabă pe elevi ce vor să devină când vor fi mari.

Bulă era la școală și profesoara îi întreabă pe elevi ce vor să devină când vor fi mari. Vine rândul lui Bulă: – Bulă, tu ce vrei să te faci când vei fi mare? – Eu vreau să fiu miliardar, să am cele mai frumoase femei, mașini de lux și... citeste mai mult

– Bubulino, vreau să divorțez! – Bulă, nu merge așa!

– Bubulino, vreau să divorțez! – Bulă, nu merge așa!

– Bubulino, vreau să divorțez! – Bulă, nu merge așa! – De ce, Bubulino? – Pentru că văduvă m-ai luat, văduvă mă lași!

Într-o seara, Bula merge să-l ia pe Bulisor de la scoală.

Într-o seara, Bula merge să-l ia pe Bulisor de la scoală.

Într-o seara, Bula merge să-l ia pe Bulisor de la scoală. Cu nostalgie, Bula privește scoală și zice: – Aici am învățat și eu acum treizeci de ani! La care Bulisor zice încet: – Știi, tati, diriginta ne-a zis azi că așa tâmpiți că noi n-a mai avut de treizeci... citeste mai mult

Om plăpând, Bulă nu a prea avut noroc în dragoste. A fost căsătorit de 4 ori

Om plăpând, Bulă nu a prea avut noroc în dragoste. A fost căsătorit de 4 ori

Om plăpând, Bulă nu a prea avut noroc în dragoste. A fost căsătorit de 4 ori. Prima lui soție, activistă de partid, îi zicea noaptea în pat: – Mai mult și mai bine, Bulă! A doua era profesoară: – Nu e bine! Repetă, Bulă, repetă! A treia era farmacistă și... citeste mai mult

Bancurile cu Bulă au fost mereu în topul preferințelor românilor. Bulă este un important personaj fictiv al umorului românesc, în esență neserios și care ajunge frecvent în situații penibile, dar pe care le depășește cu succes. Glumele cu Bulă sunt omniprezente la români. Idiot și genial, Bulă reușește de fiecare dată să stârnească hohote de râs.

Bulă, personaj fictiv al snoavelor româneşti, construit în perioada comunistă,
dotat cu o doză considerabilă de neseriozitate şi cinism, este pus adesea în situaţii penibile, pe care le depăşeşte, însă, cu abilitate. Acest personaj prototipic are un statut paradoxal: uneori se comportă ca un idiot, alteori iese din încurcătură cu genialitate.

Bulă este un personaj fictiv, apărut în perioada comunistă, pe la începutul anilor ’60, ca o necesitate a oamenilor de a râde şi o modalitate de a ironiza regulile impuse de regimul ceauşist. Bulă a devenit faimos şi este considerat de unii chiar un erou naţional. În anul 2006, Televiziunea Română a realizat un concurs în care românii au votat cei mai mari 100 de români, iar Bulă a ocupat locul 59.

Bulă este cel mai întâlnit personaj din glumele româneşti. Este un personaj tragi-comic complex, plin de contradicţii, idiotul în absolut, plin de sclipiri de genialitate, căruia românii i-au atribuit de-a lungul timpului exact genul de evenimente care se întîmplă mereu mecanicului-socrului-mătuşii-vecinului-cuiva. Asemănat de unii cu un fel de Superman, de alţii cu un retardat mintal, Bulă reuşeşte totuşi să salveze mereu o cauză pierdută. Despre el se spune în egală măsură cum că ar fi un tînăr slăbănog, urît ca dracu’, care strică viaţa fiecărei persoane care intră în contact cu el, la fel cum se spune că ar arăta ca o găluşcă cu mîini şi cu picioare, foarte gras, fiindu-i mai uşor să se dea de-a dura decît să meargă. Numele Bulă s-ar fi format din modificarea, cu o literă, a cuvântului vulgar sinonim în limba română cu penis.