Politicienii noștri sub lupă

Traian Băsescu

O tânără își face cu greu loc prin mulțime și îl implora pe Traian Băsescu să-i dea cinci autografe. Mirat, acesta o întreabă de ce dorește atâtea. “Cu cinci autografe de la dv. pot obține, la schimb, un autograf al lui Vali Vijelie…”.

Elena Udrea

Elena Udrea se duce la casino și le spune dealerilor că vrea să parieze 500 $ pe un număr, dar îi roagă să-i permită să se dezbrace, deoarece se simte mai norocoasa așa. Dealerii nu au nimic împotrivă, Elena se dezbracă de tot, arunca zarurile și începe să țopăie de bucurie că a castigat, îi pupa, ia câștigul și pleacă. La care unul din dealeri zice: – Auzi, tu ai văzut ce zaruri a dat?
Celalalt raspunde:
– Nu, am crezut că te-ai uitat tu!

Gigi Becali

Reuters: Un tragic incendiu a distrus ieri biblioteca personala a europarlamentarului George Becali. Ambele sale cărți au fost mistuite de flacări. Purtătorul sau de cuvânt a declarat că politicianul este cu atât mai afectat, cu cât nici nu apucase s-o coloreze pe cea de-a doua…

Elena Băsescu

Elena Băsescu vine acasă de la Parlamentul European, iar familia o întreabă cum se descurca. EBA le spune părinților că totul e bine, numai că se simte jenata că vine la Parlament cu Mercedesul, în timp ce alti europarlamentari, chiar și președintele instituției, vin cu tramvaiul. Părinții o încurajează, iar peste câteva zile, EBA primește o scrisoare. În ea se afla un cec de un milion de euro și un bilet: “Uite, fata mea, cumpără-ți și tu un tramvai!”.

Ion Iliescu

Iliescu și Năstase se plimba pe strada. Deodata, apare un tigan, care smulge geanta din mana lui Iliescu și o șterge. Năstase se repede să își scoață pistolul din buzunar să traga după el, când Iliescu, calm, îl oprește. – Lasă, Adriane, nu fii rău. Și noi am început de undeva!

Corneliu Vădim Tudor

Reporterul: – Domnule Vădim, ați fost la Gradina Zoologica?
Vădim: – Da, bineînțeles.
Reporterul: – Cați ani?

Foto Facebook

Your reaction

NICE
SAD
FUNNY
OMG
WTF
WOW

React with gif

Share this post on social media