Cele mai bune glume cu şi despre bărbaţi: – De ce nu mai plâng bărbaţii moderni?

Cele mai bune glume cu şi despre bărbaţi: - De ce nu mai plâng bărbaţii moderni?

Cele mai bune glume cu şi despre bărbaţi

Doi bărbaţi discută despre nevestele lor: – Eu am ajuns în sfârşit la o întelegere cu soţia mea. O zi mă duc eu la cumpărături, o zi ea. – Şi sunteţi mulţumiţi? – Bineînţeles! O zi bem, o zi mâncăm.

Cum fac bărbaţii sport pe plajă? Îşi sug burţile de fiecare dată când văd o femeie îmbrăcată cu bikini.

Cum îţi e însurat? – N-am voie sa beau, n-am voie sa întârzii, n-am voie să întorc capul pe stradă… – Cred ca regreţi mult pasul făcut. – Nici asta n-am voie!

– De ce nu mai plâng bărbaţii moderni? – Pentru că le e frică să-şi arate şi partea sensibilă? – Nu, ca să nu le curgă rimelul de pe faţă.

– De ce nu se îngraşă burlacii? – Pentru că ei mănâncă doar jumătate din ce gătesc, cealaltă jumătate rămâne lipită de tigaie.

Cum să scapi de un bărbat

E o problemă dacă vrei să scapi de un bărbat fără să-l răneşti. Expresii ca “ieşi afară” sau “nu vreau să te mai văd”, nu fac decât să te oblige să-i dai explicaţii! ca să scapi de el. Încearcă să-i spui “Te iubesc, vreau să mă mărit cu tine, vreau să avem copii”. Va pleca fără să ceară sau să dea explicaţii.

Bărbatul adevărat

Vasile bea o bere la bar cu prietenul său Ion. La un moment dat, îşi scoate telefonul şi o sună pe soţia lui, spunându-i pe un ton sec: – Alo, pregăteşte apa caldă, nu vreau să pierd timpul când vin acasă. Apoi închide. Prietenul său, cu un ton admirativ, îi spune: – Eşti un adevărat bărbat, aşa trebuie vorbit cu femeile, cu autoritate. La care vine răspunsul: – Dar ce credea ea, că o să spăl vasele cu apă rece!?

Bărbaţii fără femei

– Cum ar fi bărbaţii fără femei? – În primul rând fericiţi, extrem de fericiţi. Apoi din ce în ce mai puţini…

Frumuseţea la bărbaţi

– Simplul fapt că sunt frumos mi-a atras o mulţime de duşmani. – Dar tu eşti urât… – Vezi!? Alt duşman!

De ce bărbaţilor le plac femeile deştepte

– De ce bărbaţilor le plac femeile deştepte? – Fiindcă opusurile se atrag.

Mai multe din Bancul zilei