Un tânăr vroia să-i cumpere iubitei sale un dar, și nu prea știa ce

Un tânăr vroia să-i cumpere iubitei sale un dar, și nu prea știa ce

Un tânăr vroia să-i cumpere iubitei sale un dar, și nu prea știa ce pentru că erau de putina vreme împreună. După ce s-a gândit cu grija, a ales să ia o pereche de mănuși ca fiind cadoul cel mai potrivit: romantic, dar nu prea personal.

Însoțit de sora mai mica a iubitei, s-a dus la magazin și a cumpărat o pereche de mănuși albe. Sora și-a cumpărat o pereche de chiloți. În timp ce-i împachetă, vânzătoarea a încurcat pachetele, așa că sora a luat mănușile iar tânărul a luat chiloții.

Fară să verifice conținutul, el a expediat pachetul iubitei sale împreună cu următorul mesaj:

„Am ales acest dar pentru că în timp ce ne plimbam seara prin parc am obsevat că nu obișnuiești să porți așa ceva. Daca n-ar fi fost sora ta aș fi ales modelul mai lung, cu nasturi, dar ea poarta modelul scurt, care se da jos mai ușor.

Chiar daca culoarea e mai pastel, nu se murdăresc ușor. Vânzătoarea mi-a arătat că și ea poarta aceeași culoare și chiar după o purtare de trei săptămâni arătau încă bine. Am pus-o să încerce perechea pe care am cumpărat-o pentru tine și îi venea minunat.

Aș vrea să fiu lângă tine să te ajut prima oara cu îmbrăcarea lor; sunt gelos că alti bărbați vor atinge mătasea lor delicata inaite de a te vedea din nou. După ce te dezbraci, amintește-ți să sufli înăuntru puțin pentru că altfel vă rămâne umezeala ce se formează în timpul purtării. Ah, de cate ori o voi sărută în anul care vine!

Sper că vineri seara când ne vom întâlni îi vei purta numai pentru mine.

Cu toată dragostea!

P.S. Am auzit că ultima moda e să nu se traga chiar până sus, că să se vadă puțin blănita.

Mai multe din Bancul zilei