Bancuri deocheate cu blonde: Vrei să-ți fac cunoștință cu un bărbat dotat?

Bancuri deocheate cu blonde: Vrei să-ți fac cunoștință cu un bărbat dotat?

 O blondă la sex shop: – Aveți vibratoare? – Da, pe raftul al 2-lea de jos. – Îl vreau pe ăla mare! -Îmi cer scuze, domnișoară, dar extinctorul nu este de vânzare!

 O femeie blondă drăguță se plimbă, uitându-se la hartă. Trecând pe lângă un oltean, îl întreabă: – Cum să ajung pe strada X? Olteanul: -Stai un pic. Mai întâi vino la mine, stăm la masă, bem un vin, vorbim și eu îți voi desena o schema…Femeia îl întrerupe: – Oprește-te! Nu! Conform acestei scheme, astăzi deja m-au f*.

 Vine Alinuța cea blondă de la școală și-i spune maică-sii, smiorcăind: – Mama, azi colega mea Irina m-a făcut curvă, mi-a zis „Ești o curvă, ca și maică-ta!” – Draga mea, să știi că eu nu sunt curvă! răspunse maică-sa, vădit ofensată. – Aoleu! tresări Alinuța și începu să plângă și mai tare. Spune-mi adevărul, am fost adoptată, nu-i așa?

 – Unde ai umblat până la ora asta, stricato? o dojeni maică-sa pe Alinuța cea blondă. Iar ai fost și ai luat-o de la toți? – Nu mama, jur că n-am luat-o! Doar am dat-o.

 Soția mea blondă are șașe prosoape în baie: pentru față, pentru mâini, pentru păr, pentru corp, pentru picioare și pentru altceva al șaselea, am uitat… Aaa, mi-am amintit, pentru mine!

 M-am trezit noaptea când iubita mea blondă a pus mâna pe p* mea și a apăsat-o de parcă ar face click de la mouse. Probabil m-a adăugat în lista de prieteni.

 – Soțul a spus că sunt inteligentă și frumoasă! Și nu contează a cui soț!

 Alinuta cea blondă la prima ei întâlnire cu un orb. Se pregăteau pentru o partidă sălbatică de sex. El îi caută păsărica.  N-o găsea. Alinuța: -Vezi mai la stânga, mai la dreapta, mai sus, mai jos.  După un timp, orbul: -Dar unde-i???  -De ce crezi că te-am pus s-o cauți?

 – Alina, vrei să-ți fac cunoștință cu un bărbat dotat? zise o prietenă unei blonde.
– Lasă-mă, tu, răspunse blonda, că-s sătulă până-n gât!

Mai multe din Bancuri cu blonde