Bogătașul, tânăra naivă și copilul din flori

– Mamă, tată,….sunt însărcinată !

– Cine a putut fi porcul ordinar, nesimtitul, nenorocitul, animalul care si-a bătut joc de tine? Dacă pun mâna pe el în clipa asta, îl omor !!!!! explodează mama fetei.

Foarte calmă, tânăra ia un celular si formează un număr.

În mai putin de 15 minute în fata casei frânează energic un Ferrarri Scaglieti 512 argintiu si, în mai putin de 2 minute, în cadrul usii apare un bărbat elegant cu părul usor grizonant, îmbrăcat într-un costum Armani impecabil, cu un imens buchet de trandafiri în brate:

– Iubită doamnă, stimate domn, vă rog….
– Ce să ne mai rogi măgarule, pedofil nenorocit….Începe mama….
– …să mă ascultati….

– Condiția și pozitia mea socialã nu-mi permit sã o iau de sotie pe fiica dumneavoastră. Dar, dacă copilul născut de aceasta va fi băiat, va primi cadou de botez o fabrică de piese auto, un supermarket, un restaurant de lux, un apartament de 300 mp în centrul Bucurestiului, o vilă pe litoral si o vilă la munte.

Dacă va fi fată, va primi la botez o fabrică de confecții, o casă de modã haute couture, un supermarket si de asemenea un apartament si câte o vilă la mare și la munte.

Dacă vor fi gemeni, vor primi câte o fabricã de procesare a cărnii, câte o fabrică de produse lactate, câte un apartament si câte un pachet de actiuni Gazprom fiecare în valoare de 5 milioane ?.

Dacă va pierde sarcina…
– I-o mai pu* odată ! Interveni tatăl….

Your reaction

NICE
SAD
FUNNY
OMG
WTF
WOW

React with gif

Share this post on social media