BANCUL ZILEI – Darul iubitei și bikinii buclucași

Un tânăr vroia să-i cumpere iubitei sale un dar, și nu prea știa ce pentru că erau de putina vreme împreună. După ce s-a gândit cu grija, a ales să ia o pereche de mănuși ca fiind cadoul cel mai potrivit: romantic, dar nu prea personal.

Însoțit de sora mai mica a iubitei, s-a dus la magazin și a cumpărat o pereche de mănuși albe. Sora și-a cumpărat o pereche de chiloți. În timp ce-i împachetă, vânzătoarea a încurcat pachetele, așa că sora a luat mănușile iar tânărul a luat chiloții.

Fară să verifice conținutul, el a expediat pachetul iubitei sale împreună cu următorul mesaj:

“Am ales acest dar pentru că în timp ce ne plimbam seara prin parc am obsevat că nu obișnuiești să porți așa ceva. Daca n-ar fi fost sora ta aș fi ales modelul mai lung, cu nasturi, dar ea poarta modelul scurt, care se da jos mai ușor.

Chiar daca culoarea e mai pastel, nu se murdăresc ușor. Vânzătoarea mi-a arătat că și ea poarta aceeași culoare și chiar după o purtare de trei săptămâni arătau încă bine. Am pus-o să încerce perechea pe care am cumpărat-o pentru tine și îi venea minunat.

Aș vrea să fiu lângă tine să te ajut prima oara cu îmbrăcarea lor; sunt gelos că alti bărbați vor atinge mătasea lor delicata inaite de a te vedea din nou. După ce te dezbraci, amintește-ți să sufli înăuntru puțin pentru că altfel vă rămâne umezeala ce se formează în timpul purtării. Ah, de cate ori o voi sărută în anul care vine!

Sper că vineri seara când ne vom întâlni îi vei purta numai pentru mine.

Cu toată dragostea!

P.S. Am auzit că ultima moda e să nu se traga chiar până sus, că să se vadă puțin blănita.

Foto pixabay.com

Citește și:

Necuratul își caută soție cuminte, frumoasă, deșteaptă

Idilă la birou cu secretara

Amor cu stewardesa în cabină

Your reaction

NICE
SAD
FUNNY
OMG
WTF
WOW

React with gif

Share this post on social media