Cele mai interesante bancuri cu însoțitoarele de bord

Stewardesele sunt de multe ori obiectul unor bancuri amuzante, la fel și piloții. Citește 10 bancuri pline de umor ce le au în prim plan pe frumoasele stewardese:

1. Un avion întârzie la decolare. După vreo oră, în, fine, reuşeşte să decoleze. Un pasager, curios, întreabă însoţitoarea de bord:
– Nu vă supăraţi, ce a provocat întârzierea?
– Nimic serios, pilotul a observat nişte vibraţii neobişnuite la motoare şi a durat destul de mult până să găsim alt pilot care să zboare cu avionul ăsta
Intr-un avion de pasageri pilotii vorbeau intre ei in carlinga. Din nefericire au uitat microfonul deschis şi tot ce vorbeau ei, auzeau pasageii. La un moent dat, zice unul dintre piloti:

Pilotul -Vezi stewardesa aceea? După ce beau cafeaua asta mă duc şi fac sex cu ea.
Auzind aceasta, stewardesa se îndreptă grabită spre carlingă să le spună piloţilor să închidă microfonul. Văzând-o aşa de grăbită, un pasager mai în vârstă îi spune:
-Ce te grabeşti dragă aşa? Lasă omul să-şi bea cafeaua!

3. Stewardesa:
– De ce strigaţi? De ce sunteţi nervoşi? Ok, v-a scuturat de câteva ori… Un gol de aer obişnuit. O zonă cu turbulenţe… Se mai întâmplă… Gata, gata, ne liniştim. Totul e bine? V-aţi calmat? Ok, merg să liniştesc şi pasagerii!

4. La un concurs de stewardese, la final, celor trei câştigătoare, o englezoaică, o nemţoaică şi o franţuzoaică, li se pune ultima întrebare:
– Imaginaţi-vă că naufragiaţi pe o insulă complet izolată pe care se află 200 de barbaţi care nu au mai avut o femeie de câţiva ani buni. Cum veţi proceda?
– Mă voi sinucide! răspunde englezoaica.
– Îi voi fura unuia dintre ei o arma şi mă voi apăra până la moarte! răspunde nemţoaica.
Franţuzoaica stă ce stă, se gandeşte ea şi până la urmă răspunde:
– Domnilor, mă iertaţi, dar nu văd care este problema…

5. Pasagerul către o stewardesă sexy: Care este numele tău? Stewardesa: Benz, domnule! Pasagerul: Ce nume drăguţ. Aveţi vreo legatură cu Mercedes Benz? Stewardesa:     Acelaşi preţ, domnule.

6. Exasperată de poznele pe care le face un puşti obraznic, alergînd de colo-colo prin avion şi deranjînd pasagerii, stewardesa, căreia băiatul îi fusese dat în îngrijire la plecare, îi şopteşte: – Poate că te-ai plictisit. Hai, nu vrei să te joci puţin pe-afară?

7. Un Boeing 747, o cursă de noapte, o stewardesă superbă, cu un decolteu devastator, se apleacă deasupra unui pasager care nu dormea şi-l întreabă încetişor: – Doriţi lapte sau ceai? Pasagerul: – În care este lapte şi în care este ceai?
8. Un avion face o rotire neaşteptată şi zboară cu ”picioarele sus”.
Stewardesa: ”Dragi pasageri, vă rog să vă păstraţi calmul. Pilotul îşi toarnă picăturile în nas, după care vom reveni la zborul obişnuit.”

9. Cei peste 300 de pasageri aflaţi în Boeing 747, deasupra Oceanului Pacific, aud vocea  calda a stewardesei:
-Vă rugăm să vă legaţi centurile de siguranţă. Din cauza unei defecţiuni grave, vom fi obligaţi să aterizăm. După aterizare, veţi sări în apă prin locurile speciale, înainte de asta vă veţi lua un călduros adio de la pasagerii care nu ştiu să înoate. Ne despărţim cu speranţa că aţi avut parte de o călătorie agreabilă!

10. Avionul se află la o înălţime de zece mii de metri. Stewardesa anunţă pasagerii:
-Din cauza îmbolnăvirii neaşteptate a căpitanului, aterizarea de astăzi se amână. Biletele se pot returna, dacă va prezentaţi personal la birou.

Mai multe din Bancuri tari