Bancuri cu prostii. Iubita către Bulă: Ești ca un gigant al sexului!

Bancuri cu prostii. Iubita către Bulă: Ești ca un gigant al sexului!

Bulă o întreabă pe mama sa: – Mama, de ce în fiecare noapte stai pe tata? Mama răspunde: – Ca să îl desumflu. Bulă: Degeaba o faci, pentru că vine o prietenă de-a ta, se așază în genunchi și îl umflă la loc.

  Profesoara le explică la școală copiilor: – SIDA se poate lua în relația ea-el, ea-ea, sau el-el. Bulă: -Doamna profesoară, în relația eu-eu există vreun risc?

 Bulă la cofetărie: – Sărut mâna, aveți Fanta roz? – Da, puișor, toate avem fanta roz.

 Bulă s-a ciocnit cu un sutien neobișnuit și s-a sărutat până în zori.

 Bulă și-a găsit soția cu iubitul și nu știa cine ar trebui pedepsit mai mult: soția sau iubitul lui.

 Micuțul Bulă își amintește: – La școală am studiat prost și mama era chemată des la director. Apoi am început să studiez mai bine, iar mama și directorul au trebuit să-și caute un alt loc.

  Profesorul îi întreabă pe copii ce lucrează părinții lor. Bulă: -Mama mea este o prostituată! -Cum îndrăznești! Du-te la director și spune-i despre fapta ta! Directorul era un bărbat. După un timp, Bulă intră în clasă și ascunde ceva în spatele lui. Profesorul: -Ce a spus directorul? – Directorul a spus că toate profesiile sunt importante, mi-a dat o pungă de bomboane și a scris adresa sa de acasă.

 – Nu pot învăța cum să mint în mod convingător soției mele. – Consultă-te cu Bulă. El este un profesionist, duce de fiecare data o femeie nouă la restaurant. – La restaurant?! -Da, la restaurantul unde soția lucrează ca chelneriță.

 – Bulă, ai dormit cu Alinuța? – Nu, nu. Ne-am distrat doar. Alinuța s-a dus acasă să doarmă!

 Un trecător îi spune lui Bulă: -Mi-aș dori să am un fiu ca tine. Crezi că tatăl tău mi te va vinde mie? – Nu știu de vândut, dar te poți duce la soția ta și veți face exact asta!

Iubita către Bulă: Ești ca un gigant al sexului! Ne întâlnim doar două săptămâni și sunt deja în a treia lună de sarcină!

Mai multe din Bancuri deocheate