Bancuri necenzurate. Olteanul se laudă: La noi în sat este unul care are p* de 50 de cm!

Bancuri necenzurate. Olteanul se laudă: La noi în sat este unul care are p* de 50 de cm!

Împăratul Roșu dă sfoară în țară că o dă pe Ileana de soție și jumătate din împărăție celui care îi va satisface orice plăcere năbădioasei fete. Vine fiul Împăratului Alb. Ileana îl ia cu ea pe malul unui lac, își aruncă coronița în apă și îi spune prințului:
– Scoate-o! Prințul se aruncă în lac după coroniță, dar este înconjurat de crocodili și făcut franjuri. Vine și prințul Regelui Albastru. Este și el invitat la o plimbare pe malul lacului, Ileana își scoate coronița și o aruncă în apă zicând: – Scoate-o! Prințul se aruncă cu înflăcărare în apele lacului, apucă coronița, dar este halit de crocodili.
În cele din urma vine și Făt Frumos. Pe malul lacului, Ileana își aruncă coronița în apă și îi spune: – Scoate-o! Și Făt Frumos și-a scos-o și au trăit fericiți până la adânci bătrâneți.

 – O floare poate aștepta polenizatorii timp de 1-2 săptămâni, iar dacă în acest timp nimeni nu o vizitează, atunci floarea se va auto-poleniza. Acest lucru îmi amintește foarte mult de viața mea personală.

 – Fiule, erai atât de depresiv, te gândeai la sinucidere și după ce ai întâlnit fata aia tocmai ai revenit la viață, îți faci planuri de viitor, nu te recunosc! La câți medici n-ai fost, nimeni nu te putea vindeca. Ce medicament ți-a dat ea? – Pur și simplu mi-a dat.

 Un american, un rus și un oltean se laudă în fața unui juriu internațional cu ce-i mai deosebit la ei în țară. Americanul: – Mă, noi facem niște lifturi meseriașe care merg în sus, în jos, în stânga, în dreapta, pe diagonală. Vă dați seama ce clădiri avem!
Rusul: – La noi crește un porumb, că dacă te urci pe cal și ridici mâna, nu te vezi!
Olteanul: – La noi în sat este unul care are p* de 50 de cm!
Juriul se hotărăște să le dea de băut ca să spună adevărul. După ce beau:
A: Ei, am exagerat, lifturile noastre merg doar sus, jos, stânga, dreapta.
R: Și eu am exagerat puțin, dacă stai pe cal, dar nu ridici mâna, nu te vezi din porumb. O: La noi în sat chiar este unul care o are de 50 cm!
Juriul, care tot nu crede, le mai dă de băut. A: Da, mă, am exagerat, lifturile noastre sunt ca oricare altele, merg în sus și-n jos! R: Porumbul nostru este normal. O: Ei, am mințit și eu, omul cu p* de 50 cm nu-i de la noi, e din satul vecin!

 Un oltean merge pentru prima dată la oras și aude și el de SIDA. Merge înapoi în sat și se duce la gardul vecinului și-l întreabă: -Mă, vecine, tu ai SIDA?
Stă vecinul și se gândește: dacă-i spun că AM, mi-a cere să-i dau; dacă-i spun că N-AM, zice că nu-s om gospodar. După ce se gândește, răspunde:
-Am, dar numai puțin, cât mi-o rămas pe fund.

 La un târg internațional, standul românesc s-a nimerit să fie vecin cu standul japonez. În delegația românească erau numai olteni. În fiecare dimineață, japonezii se sculau la ora 5, făceau curat și trebăluiau până noaptea târziu. Oltenii se sculau la prânz și-o țineau tot într-o petrecere. Într-o bună zi, un oltean întreabă un japonez:
-Bă, de ce munciți voi toată ziua ca niște draci? Japonezul: – Muncim pentru Japonia. Dar voi de ce vă sculați la prânz și-o țineti tot într-o petrecere? Olteanul:
– Pentru că pe noi ne doare-n c* de Japonia.

Mai multe din Bancuri deocheate