Un gras decide să slăbească cu o antrenoare sexy: Dacă mă poţi prinde, poţi să mă ai!

Un gras decide să slăbească cu o antrenoare sexy: Dacă mă poţi prinde, poţi să mă ai!

Un tip destul de grăsuţ se hotărăşte să slăbească. Caută pe internet un program de slăbire şi solicită on-line de la o companie planul lor de pierdere în greutate 5kg în 5 zile, zicându-şi s-o ia mai uşor.

A doua zi îi bate la uşă o tipă la vreo 19 ani, superbă, atletică şi doar încalţată în nişte adidaşi roz şi având un semn atârnat de gât. Se prezintă ca un reprezentant al companiei online de pierdere în greutate şi îi arată ce scrie pe semnul de la gâtul său: “Dacă mă poţi prinde, poţi să mă ai.” Fără niciun alt cuvânt, tipa se apucă să fugă.Tipul după ea. Câţiva kilometri mai târziu, transpirat şi obosit fleaşcă, el renunţă la urmărire. Aceeaşi fată se prezintă la uşa tipului în următoarele zile şi acelaşi lucru se întâmplă de fiecare dată.

În a şasea zi, el se cântăreşte şi constată încăntat că a pierdut 5 kg, aşa cum i s-a promis. Se gândeşte că ar putea să continue şi să piardă şi mai mult din greutate şi solicită programul de pierdere în greutate 10 kg în 5 zile de la aceeaşi companie. A doua zi îi bate la uşă cea mai frumoasă femeie văzută în viaţa lui. Ea nu poartă nimic, doar adidaşi roz şi un semn atârnat de gât pe care scria: “Dacă mă poţi prinde, poţi să mă ai.” Şi alergătura reîncepe, ea în faţă, el după ea. Femeia era atât de frumoasă, încât omul nostru alerga după ea de îi ieşea sufletul. În urmatoarele patru zile, acelaşi lucru se întâmplă.

A şasea zi, tipul se cântăreşte şi constată super mulţumit că a mai pierdut 10 kg, cum i s-a promis. Decide să scape odată pentru totdeauna de kg pe care le mai avea in plus şi solicită programul de pierdere în greutate 20 kg în 7 zile. “Eşti sigur?” i se trimite un email. “Acesta este cel mai riguros program al nostru.” “Absolut!”, răspunde el, “nu m-am simţit atât de bine în viaţa mea. Şi de data asta sunt sigur că o prind.”

A doua zi aude o bătaie în uşă, aleargă fericit să deschidă, gândindu-se ce minunăţie de femeie o să vadă, deschide uşa şi înlemneşte. În faţa uşii stătea un ditamai masculul, încălţat doar cu o pereche de adidaşi roz şi cu un semn atârnat de gât pe care scria: “Dacă te voi prinde, al meu eşti!”

Mai multe din Bancuri deocheate