BANCUL ZILEI. Bulă, la școală: Bunicul a prins o ursoaică, a trântit-o la pământ și a făcut

BANCUL ZILEI. Bulă, la școală: Bunicul a prins o ursoaică, a trântit-o la pământ și a făcut

La scoală, la ora de biologie:
– Copii, ne poate povesti cineva întâmplări deosebite cu animale?

Georgica:
– Doamna profesoara, într-o zi am plecat cu tata la pădure și acolo am găsit lângă un copac un pui de ciocârlie, mic și golaș, căzut din cuib. L-am dus acasă, i-am făcut un cuib într-o mânecă veche de cojoc, l-am hrănit și puiul a crescut, i-au crescut penele, era blând, dar toamna glasul sălbăticiei s-a făcut auzit și puiul a zburat cu celelalte pasări spre tarile calde !

-Bravo Georgica, într-adevăr, o poveste deosebita!

Ionel:

– Doamna profesoara, într-o zi, unchiul meu care este pădurar, m-a luat cu el la pădure. Acolo , într-o tăietură, lângă niste craci uscate , am găsit un pui mic, mic de căprioară. Eu am vrut să-l iau în brațe, să-l mângâi, dar unchiul meu nu m-a lașat, mi-a spus că mama lui este pe aproape, nu l-a părăsit! Și, intr-adevăr, după ce ne-am ascuns, am văzut căprioară care s-a întors la pui și împreună au plecat în codru!

-Bravo Ionel, frumoasa povestire!

Bula:

– Doamna profesoara, bunicul meu, acum 20 de ani, era baci la o stana și într-o noapte, cu vreme mai închisă, cu ceata, o ursoaica mare a venit și a sărit în tarla la oi! Bunicu’ a sărit la ea să o alunge și atunci ursoaica s-a ridicat în doua labe și l-a prins pe bunicu cu bratele! Bunicu, nu-l cunosteti pe bunicu dar e un tip ca bradu, trăit numa’ la stana, a prins-o și el în brațe, s-a încordat și a trântit-o la pământ! Și daca tot era la pământ… a făcut sex!

– Vai Bula, interesant! Așa ceva chiar n-am auzit! Și apoi? Bunicul tău?!?

– E bine, are 60 de ani, e tot la stana! … De ursoaica nu mă stiu nimic dar bunicul găsește în fiecare dimineața în fata ușii de la stana, ba un coșuleț cu fragi, ba unul cu zmeura!

Foto pixabay.com

Mai multe din Bancuri cu Bulă