BANCUL ZILEI – O blondă dotată, pe plajă la nudiști, intră în vorbă cu doi preoți

BANCUL ZILEI - O blondă dotată, pe plajă la nudiști, intră în vorbă cu doi preoți

Doi preoți s-au decis să meargă la mare în vacanta. De asemenea, au hotărât să facă din asta o adevărată vacanta și prin urmare au convenit să nu poarte nimic ce le-ar putea trada apartenență la clasa clericilor.

De îndată ce au ajuns acolo, au intrat într-un magazin și au cumpărat niste cămăși ultra-colorate, pantaloni scurți, sandale și ochelari de soare. Pe când stăteau tolăniți în șezlonguri, savurând fiecare băuturică, soarele și peisajul, o blonda mortala, topless și cu mini-bikini venea către ei leganandu-și amețitor soldurile. Bieții preoți au rămas cu ochii holbați pe „dotările” incredibile ale femeii. Când să treacă pe lângă ei, ea le-a zâmbit și le-a spus:

– Buna dimineața, Părinte, buna dimineața Părinte, adresandu-se fiecăruia separat. Apoi s-a îndepărtat.

Cei doi au rămas blocați. Cum oare și-a putut da seama blonda că ei sunt preoți? A doua zi, s-au dus din nou la magazin și și-au luat niste haine și mai șocante decât cele din ziua precedenta. Atât de țipătoare, încât le puteai auzi înainte de a le vedea. Și astfel, cei doi s-au așezat iarăși pe plaja în șezlonguri, bucurandu-se de atmosfera de vacanta.

După un timp, aceeași blonda superba, topless, purtând un tanga minuscul, se îndreaptă către ei. Din nou, le zâmbește, le adresează cate un „buna dimineața, Părinte” și se îndepărtează.

Unul dintre preoți, nu mai poate suporta și striga:
– Doar o clipa, domnișoară.
– Da, raspunde aceasta.
– Uite, noi chiar suntem preoți, și suntem fericiți cu asta, dar, pentru numele Domnului, spune-ne, cum ai putut știi că suntem preoți fiind îmbracați așa?
– Părinte, raspunde ea, dar sunt eu, maica Aglae!

Foto pixabay.com

Tags:
Mai multe din Bancuri